תחרות פורים • עוגת שמרים קפה שכבות – מיכל. ר בני ברק

    מיכל No Comments on תחרות פורים • עוגת שמרים קפה שכבות – מיכל. ר בני ברק
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המרכיבים:
    6 כוסות קמח
    ½1 מרגרינה
    6 חלמונים
    3 כפות סוכר
    1 קוביית שמרים של שמרית
    ¼ כוס מים
    למלית:
    קצף מ- 6 חלבונים
    ½1 כוסות סוכר
    3 כפות קקאו
    ½1 כפות קפה נמס
    ריבה למריחה

    לקישוט:
    אבקת סוכר

    אופן ההכנה:
    1. מערבלים את כל חומרי הבצק עד לאיחודם. ומניחים במקרר למשך שעה אחת.
    2. מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים.
    3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף קשה.
    4. מוסיפים את הקפה והקקאו בתנועות קיפול.
    5. מרדדים כל כדור של בצק בנפרד לעלה בגודל של תבנית 35 * 40 ס"מ בערך.
    6. מניחים את העלה המרודד בתבנית, ועליו חצי מכמות הקצף.
    7. מניחים מעל עלה נוסף של בצק ועליו מורחים ריבה, ומעליה את שכבת הקצף שנותרה.
    8. את עלה הבצק השלישי מניחים מעל שכבת הקצף.
    9. לפני האפייה יש לחורר את עלה הבצק העליון, כדי שבעת האפייה ישתחררו האדים.
    10. אופים בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות, למשך 30 דק' (העוגה מוכנה כשהיא זהובה).
    11. נותנים לעוגה להתקרר. חותכים לקוביות ומפזרים מעל אבקת סוכר.
    מוכן

    SAM_0893

    SAM_0896

    SAM_0897



    0 תגובות